Budel – Foto’s – De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 18.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Grensweg in Budel.

Ter hoogte van een wegversmalling waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Een automobilist, komende uit de richting van het Belgische Hamont, remde af bij de wegversmalling om de tegenligger voorrang te geven. De bestuurder van het andere voertuig merkte te laat op dat zijn voorganger remde en botste achterop.

Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft een van de betrokkenen nagekeken op verwondingen. Beide voertuigen, waaronder een dure Porsche, raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Een van de voertuigen had behoorlijk wat olie gelekt, wat de medewerker van het bergingsbedrijf nog een extra klusje opleverde.

Er vinden op deze weg, sinds de aanleg van 2 wegversmallingen, opvallend veel ongevallen plaats die al voor veel schade en enkele gewonden hebben gezorgd. Buurtbewoners geven aan dat de maat vol is en ze op korte termijn actie verwachten van de gemeente. Ze vinden dat er snel iets gedaan moet worden aan de verkeersveiligheid op de Grensweg en geven aan actie te gaan voeren wanneer er niet snel een structurele oplossing gevonden wordt.

8 REACTIES

 1. tja, kon je op wachten als je daar van die wegversmallingen aan gaat leggen.. Niet minder vervelend voor de betrokkenen uiteraard..

 2. Als het dezelfde Panamera 2-SFS-13 is die altijd samen rijd met die Mercedes HP-446-N maakt het mee geen klote uit dan moet je maar normaal rijden met je patserbak.

 3. Aanleg van wegversmallingen is kennelijk een oplossing die averechts werkt. Dan zullen ze die weer weg mogen halen om de oude situatie te herstellen (waar overigens niks mis mee was)

 4. Als iedereen de maximale snelheid niet overschrijd ,dan zijn er ook geen verkeer maatregeling nodig om aan de snelheid te houden.
  Daarom zijn deze wegversmallingen aan gelegd.
  Een andere tip,blijft afstand houden van je voorganger dan kan je altijd op tijd tot stoppen.
  Dus deze wegversmallingen mogen blijven.

 5. Aan het remspoor te zien heeft de achteroprijder wel heel lang liggen te slapen, tot het te laat was. Jammer voor de Porsche en zijn berijder(s).
  Grootste ergernis op de weg deze dromers die met alles druk zijn, behalve autorijden. Het gros van alle ongevallen komt door deze groep van Nono’s.

Comments are closed.