De Scouts (11-14 jaar) van Scouting St. Job Leuken-Weert zijn weer gestart met hun jaarlijkse paaseierenactie.

In een tijd waarin bijna alles duurder wordt, houdt de scouting de prijzen gelijk en de kwaliteit hoog. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, krijg je bij de scouts namelijk paaseieren die gespoten zijn en niet machinaal gedompeld. Dat levert prachtige eieren op waarbij de verf niet door de schaal heen in het eiwit trekt.

Net als de voorgaande jaren vraagt de scouting slechts € 2,50 voor een doosje van 10 eieren. Een traytje van 30 eieren heb je al voor € 7,00. De flyer die in de wijk Leuken huis-aan-huis is bezorgd, kun je hier downloaden.

Online bestellen kun je doen via dit bestelformulier: http://www.scoutingsintjob.nl/paasei-actie

Bestellingen plaatsen kan t/m donderdag 10 maart. De bestelde eieren kun je vervolgens op vrijdag 18 maart (19:30 – 21:00) of zaterdag 19 maart (10:00 – 13:00) ophalen in het scoutinggebouw ‘t Luukske, Klein Leuken 14.

Grote bestellingen voor bedrijven of verenigingen kunnen in overleg worden bezorgd. Neem daarvoor contact op via [email protected]

Elke euro die de scouting met deze actie verdient, komt rechtstreeks ten goede aan hun jeugdleden. In voorgaande jaren hebben zij hiermee activiteiten als lasergaming in het bos, rotsklimmen, survival en abseilen kunnen financieren. Stuk voor stuk onvergetelijke activiteiten voor hun leden.