Jeugd-boorepaar van de Vêrkusköp

In het Buurtcentrum Moesel werden op zaterdag 30 januari j.l. om 20.11 uur de Jeugdboorin en Jeugdboor van V.V. de Vêrkusköp bekendgemaakt. Onder grote belangstelling van weer een goed gevuld buurthuis werden de kersverse Jeugdboorin en Jeugdboor na een ritje met een afval-container op het podium onthuld.

Ze stelden zich aan het publiek voor als Romy Verheijen en Stan van Dijk. Allebei zijn ze helemaal gek op de Vastelaovundj en vinden het geweldig dat ze dit jaar als Jeugdboorin en Jeugdboor van de Vêrkusköp zijn gekozen.

Jeugdboorin Romy is 9 jaar en zit in groep 5 van OBS de Graswinkel bij de juffen Marly en Kitty. Romy woont samen met haar broer Luke en haar ouders Mirjan en Arie op de Nachtegaal in de Graswinkel. Romy heeft veel hobby’s, paardrijden, knutselen, skiën en ze is lid van de Scouting Keent-Moesel. En sinds kort speelt ze graag met hun nieuwe hond Viper. Het lekkerste eten vindt ze pannenkoeken en poffertjes en pizza, als het maar geen salami op zit. Koekjes en snoepen vindt ze ook heerlijk en haar favoriet is trekdrop.

Jeugdboor Stan is ook 9 jaar en zit ook in groep 5 van de Brede School Moesel bij de juffen Nina, Laura en Yvonne. Hij woont samen met zijn zusje Aukje en zijn ouders Elian en Frank op de Johan Willem Frisolaan op Moesel. De grote hobby’s van Stan zijn drummen en turnen en zijn grootste wens is om later motorcrosser te worden. Stan is gek op wokken maar ook op pizza en vissticks. Voor ijs mag je hem midden in de nacht wakker maken.

Het feest rondom het nieuwe jeugd-boorepaar was dit jaar weer een geweldige avond met een spannend uitkomen van het paartje. Natuurlijk zorgde de Jeugdboorebal -dansgroep BliZz Stars weer voor een spetterend optreden onder leiding van Manouk Bergs.. De avond werd dit jaar muzikaal opgeluisterd door DJ Rob Princen omdat DJ Gydo dit jaar de grote Prins is bij de Vêrkusköp. Na een geweldige druk bezochte receptie waar het Jeugd-boorepaar de felicitaties en kado’s in ontvangst nam én de optredens kan er weer terug gekeken worden op een zeer geslaagde avond.