Foto’s – Een bijzonder moment vrijdag bij Specsavers in Weert. Aldaar werd een cheque uitgereikt aan een goed doel uit de regio.

Ieder jaar maakt de winkel een goed doel uit de buurt blij met een donatie. Specsavers geeft per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt. Dit jaar was er in Weert gekozen voor de Viva La Donna Verwendag.

Deze dag, dit jaar onder de naam ‘We Pink Your Day‘ zal plaatsvinden op 20 mei 2016 in het Toon Hermans Huis. Het is een verwendag voor vrouwen met kanker (en voor hen, die daarvoor reeds behandeld zijn). Tijdens en na de diagnose en de zware behandelingen ontzien vrouwen met kanker vaak hun gezin, kinderen, baan, partner en familie. “Gewoon doorgaan” is een veel gehoord motto. Daarom wil men iets doen voor al deze moedige vrouwen.

De klanten van Specsavers hadden € 3961,18 bij elkaar gespaard voor dit goede doel. Een flink bedrag, wat de initiatiefneemster dan ook ontroerde.

Voor dit jaar heeft Specsavers de EHBO vereniging Weert gekozen als goed doel. http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/over-ons/editie-2016/specsavers_weert/