Stan Ockers nieuwe vorst

Stan Ockers (links) nieuwe vorst van de Rogstaekers

Foto’s – Vandaag hebben de Rogstaekers tijdens ’t Lindeboom Fieëst oppe Mêrrentj haar nieuwe Vorst bekend gemaakt, namelijk Stan Ockers.

Vorst Jan zal, nadat hij tijdens het volgende vastelaovendj seizoen 2016-2017, zijn afscheidstournee heeft voltooid, op vastelaovendj dinsdag 2017 zijn muts met veren afzetten. Daarna zal deze nieuwe Vorst al zijn taken overnemen.

Vorst Jan, die op dit moment zijn jubileum viert en daarmee al 11 jaar aan het roer staat van de Stadsvastelaovendjvereiniging, koppelt er dus nog een 12e (afscheid) jaar aan vast. Tijdens dat jaar er zal er door v.v. de Rogstaekers op passende wijze afscheid worden genomen, waarna de nieuwe Vorst dus vanaf het seizoen 2017-2018 aan de slag kan.

Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.