Update 13.30u – Foto’s/video – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 6.30 uur gealarmeerd voor een brand aan de Alphons Boostenstraat.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond een garage naast een woning in lichterlaaie. De vlammen sloegen uit het dak. Vanwege het gevaar dat de brand zou overslaan naar de omliggende bebouwing werd er ‘middel-brand’ gealarmeerd.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de brand onder controle. Bij de brand raakte niemand gewond. Wel zijn omwonenden gecontroleerd voor het ambulancepersoneel.

Update:
Naar aanleiding van de brand in de garage hebben de politie en brandweer onderzoek gedaan. Daaruit is gebleken dat er geen sprake is van een strafbaar feit. Mogelijk is kortsluiting de oorzaak geweest. De netbeheerder is ter plaatse geweest om de stroomvoorziening aan te passen.

Video via Youtube:
https://youtu.be/DaldwK1zEDg

2 REACTIES

Comments are closed.