Deze week moet er meer duidelijkheid komen over het voortbestaan van de V&D in Weert. Naar alle waarschijnlijkheid zullen vandaag en morgen de deuren van het warenhuis in de Muntpassage sluiten.

Eerder werd bekend gemaakt dat vandaag het nieuws zou volgen over de onderhandelingen die momenteel gaan zijn. De curatoren zijn momenteel in overleg met Coolcat-oprichter Roland Kahn. Hij zou 35 van de 63 V&D winkels willen overnemen. Onduidelijk is of Weert daar bij zit.

RTL Nieuws meldt vanochtend dat de curatoren drie dagen uitstel willen om de onderhandelingen af te kunnen ronden. Voor de medewerkers wordt het extra spannend. Woensdag stopt het UWV met het betalen van hun salarissen. Een mogelijk scenario is dat de V&D winkels tijdelijk zullen sluiten totdat er een deal op tafel ligt. Ook dan zal blijken wat met de vestiging in Weert zal gebeuren.

1 REACTIE

Comments are closed.