Eenzijdig ongeval met vrachtwagen op N280

Kelpen-Oler – Foto’s – De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 11.25 gealarmeerd voor een ongeval op de N280 / Rijksweg Noord in Kelpen-Oler.

In de rijrichting van Roermond was ter hoogte van hectometerpaal 7,0 een vrachtwagen van de weg geraakt. De vrachtwagen belandde in de greppel en kwam tegen een boom tot stilstand. De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. De chauffeur wist uiteindelijk zelfstandig het voertuig te verlaten. De chauffeur is in de ambulance nagekeken op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De weg zal voorlopig afgesloten blijven in verband met bergingswerkzaamheden. De vrachtwagencombinatie is gevuld met rubber korrels en daarbij heeft het ongeval in de nabijheid van een hoogspanningsmast plaatsgevonden. Dat betekent een uitdaging voor de berger.