Eenzijdig ongeval met vrachtwagen op N280

Kelpen-Oler – Foto’s – De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 11.25 gealarmeerd voor een ongeval op de N280 / Rijksweg Noord in Kelpen-Oler.

In de rijrichting van Roermond was ter hoogte van hectometerpaal 7,0 een vrachtwagen van de weg geraakt. De vrachtwagen belandde in de greppel en kwam tegen een boom tot stilstand. De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. De chauffeur wist uiteindelijk zelfstandig het voertuig te verlaten. De chauffeur is in de ambulance nagekeken op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De weg zal voorlopig afgesloten blijven in verband met bergingswerkzaamheden. De vrachtwagencombinatie is gevuld met rubber korrels en daarbij heeft het ongeval in de nabijheid van een hoogspanningsmast plaatsgevonden. Dat betekent een uitdaging voor de berger.

5 REACTIES

  1. Een ongeluk is zo gebeurt….als je effe in je voertuig wat anders aan het doen bent ..dan op de weg letten waar je rijdt..!!

  2. Of als hij een klapband op de stuur-as heeft gehad, of als hij abrupt heeft moeten remmen voor……………….
    We weten niet wat er gebeurt is henderik, dus laten we de reacties maar ff rusten, voor we de chauffeur van iets gaan beschuldigen, wat er misschien helemaal niet gebeurt is.

  3. he felt sick, and then he dont knew what was happend.. and of course he dont exceed the speed limit.. in the time of accident he drove only a few km per hour

Comments are closed.