Ook dit jaar organiseert V.V. De Zoatmaale de “Vreiselikke Maondjig” en wel op maandag 8 februari vanaf 12:11 uur bij Zaal van Loon.

Tijdens deze middag zullen een 4-tal acts, acte de présence geven en dat zijn zeker niet de minste! Wat te denken van onze eigen Roojer Men in Pek die helemaal Vastelaoveshieper zijn! De Toddezek zijn uiteraard weer van de partij en zullen hun grootste krakers ten gehore brengen. Meelallen maar! Ook de “Kampioene van de nach” en winnaar van het LVK 2016 én 2015 Spik en Span komen Stramproy binnen vallen tijdens de Vreiselikke Maondjig. Ook zal Fabrizio met zijn Vespa richting Stramproy komen om o.a. zijn nieuwste hit: “roetewisser” te laten horen. Als échte vastelaovesvierder mag je deze geweldig gezellige middag niet missen!

Kom je tussen 12.11 en 13.00 uur dan is er geen entree en kun je genieten van spek met eieren. Vanaf 13.00 uur vragen we € 3,00 entree (tot 16 jaar is het gratis). Zorg dus dat je er op tijd bij bent want vol=vol en maken we er samen een geweldig feest van! Dit alles onder het devies: Komtj nao dae Vreiselikke Maondjig in Rooj, want Vastelaovendj bouwe wae SAME!.

Je bent dus van harte welkom! Tot maandag 8 februari bij Zaal van Loon!

Vreiselikke Maondjig 2016_001

2 REACTIES

Comments are closed.