Vrouwen in het wielerpeloton

Steeds meer vrouwen tonen interesse voor de wielersport. Dit is een zeer goede ontwikkeling die ook bij TWC Weert onder de aandacht is.

De aflopen maanden hebben diverse vrouwen geïnformeerd naar de mogelijkheden binnen TWC Weert en de eerste vrouwen hebben zich inmiddels aangemeld als lid. TWC Weert wil het vrouwen-fietsen graag promoten en nodigt alle vrouwen uit die graag in groepsverband willen gaan fietsen. H

eb je interesse meld je dan vrijblijvend aan door een bericht te sturen naar [email protected] Op basis van de mate van interesse kunnen zij beoordelen hoe TWC Weert hier invulling aan kan geven. In eerste instantie zullen de vrouwen gezamenlijk fietsen met de mannen maar indien er behoefte aan is en er voldoende animo voor is wil TWC Weert een vrouwengroep graag faciliteren.

TWC Weert fietst elke zondag in twee groepen een route van ongeveer 90 km onder het motto “samen uit, samen thuis” en er rijdt een volgwagen mee. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om mee te fietsen.

Op zondag 13 maart 2016 starten we met de openingsrit over 60 km. Deze rit is uitstekend geschikt om eens kennis te maken met het fietsen in groepsverband en met TWC Weert als vereniging. Voor deze openingsrit hebben zich al diverse vrouwen aangemeld.

Wil je vrijblijvend deelnemen meld je dan aan via [email protected] TWC Weert wil dan dat je als gastrijder wordt aangemeld bij de NTFU zodat je ook conform de voorwaarden van de NTFU bent verzekerd tijdens de rit.

Voor meer informatie: www.twcweert.nl