Creatief café ‘Beej de hAntje’

Ans Smolenaers stat op dinsdag 16 februari met het Creatief Café ‘Beej de hAntje’.

Bij “Beej de hAntje” kun je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee gezellig met anderen haken, naaien, breien, schilderen enz. Deel jouw ideeën met anderen en/of leer onder deskundige begeleiding nieuwe technieken.

Het creatief café vindt iedere dinsdagmiddag plaats van 14.00 uur tot 16.30 uur aan de Philips van Hornestraat 25. Op aanvraag zijn ook andere middagen of avonden mogelijk. Het creatief café is bedoeld voor jong en oud, man of vrouw; iedereen is welkom.

Deelname kost € 5.00. Dat is inclusief consumptie. Je mag je eigen werkstuk en materialen meenemen, maar dat hoeft niet. Van de naaimachines mag vrij gebruik worden gemaakt.

Ans van het creatief café benadrukt: “Er zijn geen verplichtingen. Mensen die bijvoorbeeld af en toe eens een keertje willen komen, zijn ook van harte welkom. Ik wil ‘Beej de hAntje’ zo laagdrempelig mogelijk houden. Er zijn mensen die thuis zitten en het leuk zouden vinden om met anderen gezellig samen te zijn en iets creatiefs te doen. ‘Beej de hAntje’ biedt die mogelijkheden”.

Mocht je willen deelnemen dan is het verzoek om van tevoren even bellen te als je komt (tel. 06-47959590) of contact opnemen via mail: [email protected]

Kijk voor meer informatie op www.handige-handen.net