Wiëert A-Laaif overdekt

Nog even en dan barst het carnavalsweekeinde los. De organisatie van Wiëert A-Laaif is druk bezig met de laatste voorbereidingen.

Aangezien het mogelijk een wisselvallig weekeinde wordt qua weer heeft de organisatie voor een overkapping gezorgd die blijft op beide dagen staan, dus je kunt er altijd droog onder staan. Het terrein zal voor de helft overkapt zijn en op de zondag moet het terrein mogelijk bij grote drukte afgesloten worden, zorg dus dat je er op tijd bij bent om het zeker niet te missen.

Bij sluiting van het terrein zijn er 2 in-/uitgangen beschikbaar. Vanuit de zijde singel en vanuit de zijde korenmarkt zal de ingang beschikbaar blijven. De andere 2 ingangen worden afgesloten om zo de bezoekers te kunnen blijven reguleren. Er zal ook een live-registratie gedaan worden zodat iedereen goed zijn favoriete artiest kan zien op een scherm. Al deze toevoegingen worden mogelijk gemaakt door een goed netwerk van samenwerkende ondernemers, die het graag stimuleren om dit soort evenementen te laten groeien.

Na de grote Rogstaekers optocht zal op de zondag het muziekspektakel van start gaan met net als vorig jaar een zeer uitgebreid artiestenprogramma. Op maandag zullen de presentatoren de langskomende optocht toelichten, deze trekt in een stoet over de Nieuwe Markt. Hierna zal Wieert A-Laaif Junior van start gaan met geweldige lokale en regionale artiesten uit de carnavalswereld.

Het programma voor Wiëert A-Laaif staat garant een gezellig sfeer op beide dagen, waarbij een aantal van de artiesten beide dagen zal optreden.

Zondag:
Fabrizio, Jacky Baggen, Duo Dik Vör Mekaar, Mark & Wilhelmien, Ed & Frans, Berry van der Steen, Ron van Richting Roy, Ton Wolter , Halve Zaole, Roy Selder, Maurice Fermont, Patrick Gerets, Willie Wahnsinn, Haor oppe Tang en Aldje Hendrikx.

Maandag:
Mark & Wilhelmien en Ed & Frans zullen samen met de kinderen optreden verder staat er op het programma: Ruud & Gerlinde, Sem Meevis, Melanie & Claire met de Same Sjpas Showgroep YES, Miesjke, Johan Veugelers, Angelina, Fabrizio, Roy Selder, Maurice Fermont, Yvette Nesselaar, Haor oppe Tang en Aldje Hendrikx.

Maak er samen met ons weer een gezellig carnavalsspektakel van en kom naar de Nieuwe Markt op zondag 7 en maandag 8 februari. Vastelaovendj Same!