© Boy Hazes

Op zaterdag 20 februari zijn de favoriete konijnen van elke kleuter live te zien op het podium van het Munttheater. Hazeltje en Grote Haas uit de kinderboeken ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ komen tot leven in de vrolijke en gelijknamige familievoorstelling van poppentheatergezelschap Theater Terra.

Theater Terra
Vorig theaterseizoen was Theater Terra in het Munttheater te zien met de voorstellingen ‘Kikker is jarig’, naar het bekende boek van Max Velthuijs, en ‘Ali Baba en de 40 rovers’. Het theatergezelschap komt opnieuw naar Weert en brengt de personages uit de beroemde boeken van Sam McBratney en Anita Jeram tot leven op het podium, met acteurs en levensgrote poppen.

Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’ Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Hoe ze dát doen, zie je in het theater!

Prijsvraag
‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is op zaterdag 20 februari om 14:00 uur te zien in het Munttheater. Wil jij daar bij zijn? Beantwoord dan de volgende vraag: ‘Op welke zender werd de tv-serie ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ uitgezonden?’ en stuur je antwoord uiterlijk woensdag 17 februari per e-mail o.v.v. ‘Weert de Gekste’ naar [email protected] Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. De winnaar ontvangt op donderdag 18 februari bericht.

Kijk voor meer informatie, trailers en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Video via Youtube:
https://youtu.be/MHBHOMc6Mr8