Luuëkerpârk bouwt verder uit

Foto’s – Vandaag werden tijdens NLdoet de handen uit de mouwen gestoken om het voormalige sporthalgebied van Leuken verder invulling te geven als “Luuëkerpârk”.

De afgelopen 1,5 jaar is er al heel veel gerealiseerd, waaronder de moestuinen. Er staat ook nog van alles op de planning en geïnteresseerden, waaronder wethouder Litjens, kwamen een kijkje nemen. Ook vandaag werd er had gewerkt aan o.a. de aanleg van een kabelbaan.

Het Luuëkerpârk is een initiatief van Wijkraad Leuken en wordt nu samen met een grote groep bewoners en diverse organisaties gerealiseerd waaronder Punt Welzijn, WonenLimburg, gemeente Weert, Basisschool Leuken, Het Kwadrant, MetGGZ, PSW, Land van Horne, diverse ondernemers en ruim 40 bewoners uit de wijk Leuken.

Bekijk een sfeerimpressie.