Inschrijving voor Kivakemo 2016

Kivakemo staat voor Kindervakantiewerk Keent-Moesel en vindt dit jaar plaats van 22 t/m 26 augustus (week 34).

Deze week is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen in de wijken Keent, Moesel, Fatima en Graswinkel. Gedurende de week worden er leuke activiteiten georganiseerd: vijf geweldige dagen vol avontuur, sport, spel en plezier. Kijk voor meer informatie op www.kivakemo.nl, www.facebook.com/Kivakemo

Je kan jouw zoon of dochter vanaf 21 maart tot woensdag 6 april 2016 opgeven via www.kivakemo.nl. Jouw inschrijving is definitief na betaling op dinsdag 5 april tussen 19.00 en 20.30u OF woensdag 6 april tussen 19.00-20.30 bij de Microbar op Moesel.

Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om leiding te worden tijdens deze te gekke week? Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.kivakemo.nl.