Karlijn van Lierop wist op zondag 13 maart in Den Haag beslag te leggen op de eerste plaats bij het 2e Nationale A- Ranglijst toernooi voor 13/14-jarigen van dit seizoen.

De Weertse Karlijn (13 jaar) uitkomend voor Anytime Fitness Westa (Wessem) en tevens lid van Zuiderhuis/Megacles (Weert) wist in de finale met 3-1 te winnen van clubgenoot Vicky Schijven.

Karlijn die begon in een poule van vijf tegenstanders, wist vier van de vijf wedstrijden te winnen. Doordat ze in het toernooi wat last kreeg van haar schouder moest ze tegen Emma van der Zanden een verliespartij incasseren. Toch werd ze eerste in de poule en plaatste ze zich voor de finale. In de finale lieten zowel Vicky als Karlijn fantastisch tafeltennis zien met mooie rally’s, waarin Karlijn de betere was.

Karlijn, Emma en Vicky die ook uit komen voor het eredivisie team van Anytime Fitness Westa staat met hun team 7e in de competitie. En zullen zich de komende maand veilig moeten spelen door de play down te overleven.

1 REACTIE

Comments are closed.