Paasactie Beekstraat groot succes

Foto’s – Veel lachende gezichten van kinderen (en ouders) vanochtend in een Beekstraat. De samenwerkende ondernemers hadden een ludieke paas-zoek-actie op touw gezet.

De ondernemers hadden 1000 paaseitjes verstopt in de Beekstraat. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want tientallen kinderen kwamen mee helpen zoeken. De eitjes werden snel gevonden evenals het gouden ei. De winnares van het gouden ei won een mega-chocolade paashaas van 1 meter hoog.

Ieder kind mocht 1 gevonden paasei inleveren bij de Paashaas die er een zakje paaseitjes van Rousseau chocolade voor terug gaf. De kinderen konden zich ook laten schminken als paashaas of iets anders vrolijks. Huupkens ijs trakteert momenteel nog op een nieuwe ijsbeleving. Deze is tot 13.00 uur gratis te proeven bij de nieuwe vestiging van Huupkens in de Beekstraat.

Bekijk een sfeerimpressie van het evenement:
[nggallery id=’3640′]