MeiVakantiePas komt eraan

De meivakantie komt er weer aan! En dat betekent dat er ook weer MeiVakantiePasActiviteiten zijn voor de leerlingen van de basisscholen in Weert e.o.

De MeiVakantiePas is samengesteld door nog steeds hetzelfde team van de VakantiePas Weert, onderdeel van Punt Welzijn. De VakantiePas gaat mee met de tijd en gaat digitaal! Surfen jullie met ons mee? Deze nieuwe digitale VakantiePasSurfPlank vinden jullie onder Goedbezig Weert; www.goedbezigweert.nu.

In plaats van een boekje krijgen de kinderen nu een VakantiePasKaart op school uitgereikt. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat met het zoeken naar activiteiten, óf en hoe je je moet aanmelden en welk Ticket je moet uitprinten om aan de activiteit deel te kunnen nemen of gebruik te kunnen maken van de VakantiePasAanbieding. En om je op weg te helpen staan alle aanbieders op de achterzijde van de kaart.

De MeiVakantiePas geldt van zaterdag 23 april t/m zondag 8 mei 2016. Vanaf woensdag 13 april kunnen de VakantiePasKaarten door de scholen bij Punt Welzijn opgehaald worden. Op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 april kun je je weer telefonisch aanmelden voor de activiteiten van je keuze. Voor informatie of vragen/tips/opmerkingen, mail naar [email protected]