Op je Paasbest de lente in

[Ad] Hello Spring! Colada Schoenen & SPORT 2000 aan de Hoogstraat en Hegstraat te Weert, heeft haar nieuwe collectie weer voor je klaar staan. De beste merkschoenen voor dames, heren en kinderen! Zorgvuldig voor u geselecteerd! Ga snel langs en laat je verrassen door de nieuwe collectie. Voor kinderen bestaande uit onder andere de merken Shoesme, Red-Rag, Develab, Bunnies JR, Mim-Pi, Timberland, Clic!, Teva en Munich.

Mooie dames schoenen van onder andere Gabor, Wolky, ECCO, AQA, Footnotes, Mjus, Piedi Nudi, Timberland, Brunotti, Bjorn Borg. En voor de heren zowel geklede als sportieve schoenen van merken als ECCO, Australian, Bjorn Borg, Brunotti en Timberland.

Naast dit alles natuurlijk voor iedereen de sneakers van de merken Nike, Adidas, New Balance, Vans, Skechers en Converse. Kortom voor elk wat wils!

A.s. zaterdag heeft Colada een speciale Paardenmarkt actie waarmee je het aankoopbedrag kan winnen in de vorm van een waardebon! Hoe maak je kans? Laat na je aankopen je
aankoopbon en naam achter om kans te maken op deze waardebon.

Dat is wel heel lekker shoppen en ben je op je paasbest volgende week!

Bekijk de folder:
http://linefootwear.nl/folder_voorjaar_2016/index.html#p=1
[nggallery id=’3608’]