Open-roeidag zondag 20 maart

Op zondag 20 maart organiseert Roervereniging Weert een open dag. Lijkt het jou ook leuk om te gaan roeien? Of wil je gewoon een keer proberen? Kom dan aanstaande zondag lekker met ons mee roeien.

Van 10 tot 16 uur kun je bij de vereniging in de boot stappen en zal je ervaren hoe leuk het is om te roeien. Roeien is een sport voor jong en oud, ben jij tussen de 10 en 99 jaar, dan ben je van harte welkom. Het is mogelijk om met wedstrijden mee te gaan doen, maar dat hoeft uiteraard niet. Je kan ook lekker alleen of met een ploegje gaan varen wanneer je maar zin hebt. Of af en toe mee doen aan een toertocht in het land (of zelfs in het buitenland).

Je bent welkom van 10:00 uur tot 16:00 uur. Om 15:00 uur zal men overigens hun nieuwe boot dopen en zijn naam geven. De locatie is: Industriekade 50 in Weert.