Prijsvraag: 90’S NOW in de Bosuil

Prijsvraag – Zaterdag 26 maart gaat het van Britney Spears naar Gabber Piet en van Tupac naar Nirvana in Muziekcentrum De Bosuil: De meest legendarische hits uit de jaren ’90 uit de meest uiteenlopende genres, dat is 90’S NOW! in een notendop.

90’S NOW al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren ’90!
Tijdens 90’S NOW mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’S NOW DJ-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Voeg daar nog crappy commercials, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo terug in die tijden dat écht alles mocht.

Kijk dus nogmaals naar Pulp Fiction en dans als John Travolta of Uma Thurman de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. DE BOSUIL, hey ho, let’s go!

Prijsvraag
90’S NOW komt op zaterdag 26 maart naar De Bosuil, vanaf 21.00u gaat het los. 
Wil jij daar bij zijn? Beantwoord dan de volgende vraag: ‘Welke nummer was in 1996 de eerste single voor de Spice Girls?’ en stuur je antwoord uiterlijk donderdag 17 maart per e-mail o.v.v. ‘Weert de Gekste’ naar [email protected] Vergeet niet je naam en woonplaats te vermelden. De winnaar ontvangt op vrijdag 18 maart bericht.

Kijk voor meer informatie en het kopen van kaarten op www.debosuil.nl.

Video via Youtube:
https://youtu.be/AeK3WAREux0