Raam woning vernield door explosie

Foto’s – Gisteravond omstreeks 23.45 uur werd Weert-Zuid opgeschrikt door een luide knal. Vandaag werd duidelijk was daar de oorzaak van was.

Bij een woning op de hoek van de Regentesselaan / Julianalaan was een raam vernield door middel van zwaar vuurwerk / explosief. Buurtbewoners hoorden gisteren net voor middernacht een explosie en zagen een lichtflits. Vanochtend was de schade goed te zien, een kapotte ruit en een kozijn dat deels zwart geblakerd was. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident.

Op 27 februari j.l. werd dezelfde buurt omstreeks 20.30 uur ook al opgeschrikt door een vernieling. Ook toen werd een ruit vernield aan de Julianalaan. Toen zagen getuigen 2 personen geheel in het zwart gekleed wegrennen richting de Beatrixlaan. Het is niet duidelijk of beide zaken met elkaar verband hebben.

[nggallery id=’3622’]