Turnsters JvW naar halve finale NK

Foto’s – Zondag heeft de 1e divisie de kwart-finale NK geturnd in Reusel.

Karlijn Schlatmann en Nadieh van Pol mochten hier strijden voor een plek bij de beste 11 turnsters die door mogen stromen naar de halve finale. Karlijn en Nadieh hebben een super wedstrijd geturnd en de resultaten mogen er zijn. Karlijn Schlatmann turnt dit jaar voor het eerst in de 1e divisie en pakt meteen de 4de plek, ongelooflijk knap. Nadieh heeft zelfs een medaille mee naar huis genomen. Door haar stabiele en explosieve oefeningen heeft zij het brons weten te veroveren.

Ook in Horn was Jan van Weert aanwezig tijdens de halve finale LK voor de d-oefenstof en de 4de divisie. Tijdens deze wedstrijd hebben Nikki Hesse en Kayleigh Pashouwers goud gewonnen. Fenne Krikke, Tessa van Leuken en Myrthe Geerlings hebben de bronzen medaille omgehangen gekregen. Buiten de meiden die een medaille hebben gewonnen, mogen ook Jenna van de Kruijs en Janneke Lempens meedoen met de Limburgse Kampioenschappen op 2 en 3 april.

Van harte gefeliciteerd met jullie prestaties.
[nggallery id=’3555′]