Foto’s – Een vrachtwagen heeft zich woensdag vastgereden in de berm van de Eindhovenseweg.

De chauffeur wilde plaatsmaken voor een politievoertuig die met zwaailichten en sirenes aan kwam rijden ter hoogte van het viaduct bij Hushoven, zo meldden getuigen. De chauffeur dirigeerde zijn vrachtwagencombinatie in de berm. De hulpdiensten konden door, echter de vrachtwagen niet meer.

Een sleepdienst kwam ter plaatse en heeft de vrachtwagen uit de berm getrokken. Tijdens de berging moest de Eindhovenseweg rond 18.15 uur worden afgesloten voor het verkeer. De chauffeur bleef ongedeerd en de schade was beperkt gebleven. Omstreeks 18.35 uur was de klus geklaard. De chauffeur was wel flink geschrokken en zal wellicht nog te maken krijgen met een boze werkgever.

[nggallery id=’3539’]

5 REACTIES

  1. Het aller eerste wat een toekomstige vrachtwagenchauffeur tijdens zijn aller eerste vrachtwagenrijles te horen krijgt (nog voor hij/zij zijn/haar aller eerste meters aflegt) van zijn/ haar rij-instructeur is:
    “Nooit, maar dan ook nooit, met een vrachtwagen, uitwijken (of stoppen/parkeren) in de berm”. Zie bovenstaande foto’s waarom.

  2. Die zat waarschijnlijk op zijn iphone te kijken en tenwhatsappen anders rijd je niet de berm in! Of is daar overstekend wild☺️

  3. @Paul
    “De chauffeur wilde plaatsmaken voor een politievoertuig die met zwaailichten en sirenes aan kwam rijden”, aldus bovenstaand stuk van WdG.

  4. Sowieso maar één rijstrook op dat stuk, zonder uitwijkmogelijkheden. Er zal daar maar eens een vrachtwagen met stukken komen te staan. Dan is het einde oefening, wegens blokkade defecte vrachtwagen.

Comments are closed.