De politie heeft vrijdagavond 17 keer een proces-verbaal moeten uitschrijven voor verschillende vergrijpen.

Omstreeks 19.00 uur werd op de St. Jozefslaan een 45-jarige man staande gehouden. Hij werd bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. De man viel op omdat hij meerdere overtredingen pleegde.

Bij een verkeerscontrole werd 1 persoon aangehouden omdat hij te veel alcohol had genuttigd en toch in de auto was gestapt. Hij kan een envelop van het Centraal Justitieel Incassobureau tegemoet zien waarin staat dat hij € 550,- mag betalen.

Ook werd er bij de Stadsbrug gecontroleerd op het fietsen zonder verlichting. 15 fietsers kregen een bekeuring. Het boetebedrag voor het fietsen zonder verlichting bedraagt €55.

5 REACTIES

 1. Mijn complimenten dames en heren van de politie, vanavond weer als u blieft en die boete voor fietsen zonder licht mag van mij best verdubbeld worden en zeker met regenachtig weer. Nu de BOA´s nog van hun luie reet afkrijgen.

 2. dat ze dan ook maar een komen controleren op graafschap horne laan/maaseikerweg bij de rotondes op het niet gebruiken van knipperlicht en voorrang verlenen en tevens op de maaspoort op het harde rijden

 3. Helemaal met jouw eens Danielle, maar dan ook gelijk alle fietser bekeuren die geen richting aangeven of met z´n drieën of nog meer langs elkaar de weg onveilig maken. Maar dat er meer gecontroleerd en bekeurd moet gaan worden daarover zijn we het wel eens en onder elke groep van welk soort weggebruikers dan ook zitten hufters zowel mannelijke als ook vrouwelijke.

 4. Fietsers/bromfietsers welke gebruik maken van rotondes het
  nut van de witte haaientanden eens goed uitleggen kan ook geen kwaad. Heeft volgens mij iets met voorrang verlenen te maken, toch?

 5. Zou het nut hebben????
  Iedere ochtend als de jeugd op weg naar school gaat kunnen ze voor honderden zij het niet duizenden euro’s aan boetes uitschrijven maar dan nee dan zie je niemand en als het mis gaat ach die arme fietser kon die automobilist niet uitkijken.
  Over een paar jaar geld er nog maar een wet als dat zo door gaat in dit land en dat is de wet van de sterkste wint.

Comments are closed.