Crowdfunding actie voor Culi BBQ

Amusant restaurant & lounge wilt deze zomer de “Culi BBQ” introduceren op haar terras. Culinaire, amusante gerechtjes van de barbecue. De aanschaf van een professionele hoogwaardige barbecue en toebehoren willen Mark en Sharon, eigenaren van Amusant, realiseren via crowdfunding.

Na de realisatie van het restaurant in de voormalig kantine van het oude gemeentehuis, is in januari gestart met de renovatie van het terras. Het terras biedt de mogelijkheid tot loungen en dineren. Voor de zomermaanden wil Amusant iedere vrijdag een “Culi BBQ” houden op het terras.

“Voor ons staat de zomer voor loungen op het terras, genieten van de zon en natuurlijk barbecueën met vrienden” aldus Sharon. “Met de Culi BBQ kunnen wij dit onze gasten bieden”. Om de aanschaf van de barbecue te realiseren start Amusant een mini crowdfunding. “Het werkt heel simpel”, zegt Mark, “door middel van het kopen van een barbecueticket ‘investeert’ de gast € 25,– in onze barbecue.”

In ruil voor de ‘investering’ biedt ieder barbecueticket toegang tot een Culi BBQ voor 1 persoon inclusief aperitief (ter waarde van € 30,– ) De barbecuetickets zijn gedurende de maand april te koop bij Amusant restaurant & lounge en ook te bestellen via [email protected] Voor meer informatie kan men contact opnemen per mail of via 0495-740008.