Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 12.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Roermondseweg.

Ter hoogte van de KwikFit was een auto tegen een boom gebotst. Volgens getuigen stond op de Roermondseweg een vrachtwagen te lossen. Een auto wilde er voorbij gaan en de tegenligger zag dat te laat. Deze tegenligger schrok en maakte een uitwijkmanoeuvre die tegen een boom eindigde.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft hem gecontroleerd op verwondingen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept door een berger.

10 REACTIES

  1. Het wordt hoog tijd dat ze voor de vrachtwagens die bij onder andere Intrak en Heurkens moeten lossen een andere oplossing bedenken dan op de doorgaande weg blijven staan. De Roermondseweg is een van de drukste wegen van Weert, en de doorstroming wordt door de op de weg staande vrachtwagens erg bemoeilijkt, met gevaarlijke manoeuvres zoals de aanleiding van deze aanrijding tot gevolg.

    Een voorstel zou zijn om ze naast Heurkens op de inrit van de wasstraat te laten parkeren. Dan wordt bij het parkeren/wegrijden ook even de doorstroming beïnvloed, maar lang niet zo ernstig als nu, denk ik.

  2. Goede oplossing, trouwens is het niet de verantwoordelijkheid van een bedrijf om te zorgen voor een veilige laad en los plek?

  3. Dit parkeren op de weg ..en dubbelparkeren is op de rommeligste winkelstraat de Maaspoort elke dag meerdere malen aan de hand…!! En …niemand doet er wat aan..!

Comments are closed.