De avond4daagse groeit en gaat dit jaar voor minimaal 500 deelnemers. Dit jaar wordt voor de derde keer de avond4daagse georganiseerd. Dit jaar zijn het niet alleen de wijkraden van Leuken, Groenewoud en Biest, maar ook de wijkraden van Moesel en Graswinkel die gezamenlijk het sportieve wandelevenement organiseren. De Avond4daagse vindt dit jaar plaats van 31 mei t/m 3 juni en is wederom voor alle doelgroepen.

De 5 wijkraden organiseren een sportfeest de avondvierdaagse voor alle inwoners van Weert en daarbuiten. Vier avonden wandelen, zingen en plezier maken samen met je vrienden, sportclub of vereniging.

4 x 5 kilometer of 4x 10 kilometer door onze mooie wijken
Leer de deelnemende wijken kennen, kom op plekjes waar je nog nooit bent geweest! Vier prachtige wandelingen op goed begaanbare wegen en paden. De buggy of rolstoel kan bij de 5 kilometer routes mee. De laatste avond vind een feestelijke afsluiting plaats.

Medaille als beloning
Als je alle vier de avonden meedoet en de finish haalt, krijg je een medaille voor deze geweldige sportprestatie.

Meer informatie of aanmelden?
De inschrijving voor de avond4daagse is gestart. Zet in ieder geval de data vast in jouw agenda zodat je zeker weet dat je geen avond mist. Denk ook vast na over je/jullie kleding voor de
laatste avond, want de meest ludieke deelnemers kunnen de laatste dag in de prijzen vallen.

Voor meer informatie en om in te schrijven kun je kijken op http://www.a4dweert.nl.