Dorpsfeest Bosseve Laeftj

Sinds vele jaren vindt op de laatste zondag van juni in de wijk Boshoven de jaarlijkse braderie en vrijmarkt plaats. Vanaf dit jaar wordt dit evenement in een nieuw jasje gestoken en uitgebreid.

Het wordt een gezellig dorpsfeest met de gebruikelijke braderie en vrijmarkt, maar ook presentaties, met activiteiten voor de jeugd, verzorgd door lokale (sport)verenigingen, presentaties bedrijven, marktkramen, attracties voor de jeugd, live muziek bij de lokale horeca en veel gezelligheid. Dit dorpsfeest wordt georganiseerd onder de naam “Bosseve Laeftj”, de beleving van Boshoven en vindt plaats op zondag 26 juni 2016.

Het evenement vindt plaats van 9.00 uur tot 19.00 uur. Tot ca. 23.00 uur zal er bij de horecagelegenheden live muziek verzorgd worden.

Wil je met jouw onderneming op de braderie gaan staan, wilt jouw vereniging zich presenteren met leuke activiteiten, wil je deelnemen aan de vrijmarkt of heb je andere leuke ideeën, ga dan naar www.fcoda.nl. Hier lees je alle informatie en het inschrijfformulier.

poster_bosseve_leaftj