Britt en Floor maken paardenagenda

Gistermiddag om 16.00 is op het YouTube kanaal PaardenpraatTV bekend gemaakt door Britt Dekker dat er een nieuwe schoolagenda voor paardenmeisjes zal verschijnen. In dit filmpje kunnen de jonge kijkers de eerste blik werpen op het ontwerp. Het filmpje heeft in de eerste 24 uur al ruim 21.500 views en 1300 reacties gekregen. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=nQbusAtVE0Q

PaardenpraatTV is hét YouTube kanaal van Nederland voor alle liefhebbers van paarden en de paardensport. Met how-to video’s, verslagen van events, productbesprekingen en tips&tricks. Paardenpraat TV biedt wekelijks 2 nieuwe afleveringen en wordt gepresenteerd door Esra de Ruiter en Britt Dekker. In juni 2016 zal voor het eerst een PaardenpraatTV Agenda verschijnen!Het bekende YouTube kanaal dat geproduceerd wordt door Tuvalu Digital trekt maandelijks meer dan 2 miljoen views! PaardenpraatTV kent een grote groep trouwe fans, die het kanaal met regelmaat bezoeken en actief zijn binnen de community die op YouTube en Facebook is ontstaan. De leeftijd van de kijkers ligt tussen de 6 en 16 jaar.

Floor Schoenmakers uit Weert is eigenaresse van EHS communications. Met haar bedrijf is zij al jaren een bekend communicatie- en marketingbureau in de hippische wereld en uitgever van diverse print media. Zo hebben zij al diverse doelgroep agenda’s ontwikkeld waaronder ook schoolagenda’s. Begin maart 2016 hebben PaardenpraatTV, A Million Faces (management Britt Dekker) en EHS communications de handen ineen geslagen.

Deze nieuwe PaardenpraatTV Agenda is een schoolagenda bedoeld voor jongeren tussen de 10-16 jaar en heeft een directe aansluiting heeft op de kijkers van PaardenpraatTV. De Schoolagenda staat vol met leuke interviews, how-to verhaaltjes, schitterende foto’s en tips & tricks. De combinatie van digitale en print media blijft uiterst effectief. Jongeren kunnen op YouTube hun favoriete kanaal blijven bekijken en vervolgens in hun eigen PaardenpraatTV Agenda huiswerk schrijven, ervaringen delen, foto’s plakken en nog veel meer. De weekenden staan apart vermeld van het kalendarium wat de agenda extra mogelijkheden biedt voor het plaatsen van allerlei leuke weetjes, foto’s en nog veel meer!

De PaardenpraatTV Agenda is vanaf 28 maart 2016 te bestellen via www.paardenpraat.tv De eerste 500 mensen die de agenda bestellen krijgen een persoonlijke boodschap van Britt of Esra in hun agenda geschreven.