Afscheid Copperband Moorland

Foto’s/video – Copperband Moorland oftewel CBM uit Altweerterheide gaat haar muzikale activiteiten beëindigen en vierde dit zaterdag met een reünie- en afscheidsconcert. CBM was jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten. Na 44 jaar komt er een einde aan dit mooie en actieve muzikaal leven.

Het was een muzikaal leven, dat vele hoogtepunten kende met spetterende optredens in de Duitse grensstreek en de Eifel maar ook begeleiding van Limburgse vasteloavendsartiesten tijdens het Gulden Humor Gala en de 11de van de 11de op het Vrijthof, het ‘Preuvenemint’ in Maastricht, het opluisteren van feestavonden bij grote multinationale bedrijven, het Oud Limburgs Schuttersfeest maar ook tal van optredens in de regio: kort om te veel om op te noemen! Ook verschenen er een 5-tal mooie geluidsdragers waar we met z’n allen trots op zijn.

Om de gehele historie en de mooie muzikale momenten nog eens te revue te laten passeren organiseerde men zaterdag een reünieconcert bij de Schutters Hoeve. Deze avond verzorgde CBM, aangevuld met een grote groep ‘oud’ muzikanten nog een keer een groots optreden.

Bekijk een kleine sfeerimpressie.

Video via Youtube:
https://youtu.be/bGl8vo94NXM


[nggallery id=’3671’]