Foto’s – Eerder dan verwacht zal warenhuis V&D haar deuren in Weert sluiten. Op 23 maart gingen de deuren open voor de liquidatie-uitverkoop. In eerste instantie zou de V&D in Weert open blijven tot donderdag 21 april, maar de voorraad is op.

Vandaag worden de producten aangeboden met een korting van 90%. Het was vanochtend ook meteen weer druk toen de winkel open ging. In het pand aan de Muntpassage heeft een grote kaalslag plaatsgevonden. De winkel is voor driekwart leeg gekocht en je ziet er grotendeels lege schappen staan. Er zijn nog wat spullen te koop zoals cadeaupapier, pennen, kerstballen een aantal DVD-boxen van Penoza en wat fröbel-dingen, maar de kans is groot dat voor het einde van de dag alles verkocht is.

De komende dagen blijft de V&D in Weert nog open opkopers die het winkelmeubilair willen kopen. Daarna is het voorgoed verleden tijd voor de V&D in Weert.

2 REACTIES

Comments are closed.