Meerdere voertuigen botsten op A2

Foto’s – De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 21.35 uur gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Maastricht waren ter hoogte van hectometerpaal 205,0 meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte meerdere mensen gewond. Voor zover bekend is 1 man overgebracht naar het ziekenhuis, de andere inzittenden zijn ter plaatse behandeld.

De ravage is enorm. Drie voertuigen liepen flinke blikschade op en moesten worden afgesleept door een berger. Twee andere voertuigen liepen lichte blikschade op. Volgens de betrokkenen was er ook nog een vrachtwagen betrokken bij het ongeval en deze zou zijn doorgereden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is nog deels afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden.