Mertens-Roeleven wint weer

Patisserie Mertens Roeleven, gelegen aan de Langpoort in Weert, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen als Beste Banketbakker (Grand Pix de Patisserie) van het banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk. Alle Heerlijk & Heerlijk-leden zijn het afgelopen jaar beoordeeld en Mertens Roeleven sprong er weer als grote winnaar tussenuit. Ook dit jaar werden ze bezocht door een mystery guest.

Het doel is dat alle aangesloten banketbakkers blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument en aan de kwaliteitseisen van onze vereniging. Binnen de vereniging Heerlijk & Heerlijk werken ze met een ranking bestaande uit vier essentiële onderdelen: productkwaliteit, staat van de winkel & kennisniveau verkooppersoneel, financiële gezondheid en inzet voor de vereniging.

Mertens Roeleven scoorde voor het derde jaar op rij een 8,2. Dat is de hoogste score op productniveau. Bij de Weerter banketbakker zijn ze dan ook zeer blij en trots op het team. Vaktechnisch behoren ze al jaren tot de beste van de vereniging.