Foto’s – Bij Complex Willem Litjenshof is een Jeu de Boules baan geplaatst en wordt op vrijdag 27 mei 2016, wanneer het seniorencomplex Willem Litjenshof, in de wijk Vrakker-West, 15 jaar bestaat, officieel geopend.

Voor de middag worden 27 kinderen in de leeftijd van 9 en 10 jaar door Wonen Limburg in het zonnetje gezet. Omdat Tren Gofers uit klas 5b van de ODA school een kleurwedstrijd heeft gewonnen tijdens Wijkdag Boshoven met het thema “Leefbaarheid”, mogen al zijn klasgenootjes op deze dag zelf pizza’s gaan bakken. Er is een springkussen en met plastic ballen kunnen zij op de Jeu de Boules baan spelen, waar ook andere kinderen gebruik van mogen maken. Voor limonade en lekkers wordt gezorgd.

Vanaf 13.00 uur s’middags verzorgt Petanque Club Weert een demonstratie van het spel Jeu de Boules, op de nieuwe baan. Om 15.00 uur is de officiële opening van de Jeu de Boules baan. Met muziek, een hapje, een drankje, kun je kennis maken met alle activiteiten in en om Ontmoetingsruimte Willem Litjenshof. Om 17.00 uur worden de feestelijkheden beëindigd.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom.