Politie jaagt op inbrekers

Foto’s – Afgelopen nacht is in Altweerterheide een woninginbraak gepleegd. Rond 03.00u werd er alarm geslagen toen het alarm afging bij een woning aan de Lindenhof.

De politie en een beveiligingsbedrijf kwamen op het alarm af. Er werd direct een zoekactie op touw gezet waarbij ook een politiehond is ingezet. Een behulpzame buurtbewoner leende een ladder uit zodat de agenten ook op een niveautje hoger konden zoeken. Een andere buurtbewoner had een reservesleutel van de woning en kon de agenten binnen laten treden.

Er werden inbraaksporen bij het raam op de bovenverdieping geconstateerd. Ondanks de snelle en goede inzet van alle partijen werd er geen verdachte meer aangetroffen. De politie zal nader onderzoek doen naar de inbraak.

[nggallery id=’3744′]
Ingestuurde bijdrage