Win kaarten voor West Side Story

Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april staat in het Munttheater te Weert de voorstelling West Side Story in Concert op de planken. De drie voorstellingen zijn allen bijna uitverkocht. Weertdegekste-lezers maken nog kans om een setje van twee kaarten voor de voorstelling van vrijdag te winnen door mee te doen met de prijsvraag.

West Side Story is een Amerikaanse musical die later ook verfilmd is. De muziek is gecomponeerd door Leonard Bernstein. De Weertse Trix Reintjens bewerkte een selectie muziekstukken uit de schitterende musical ‘West Side Story’ voor een theaterconcert. Het resultaat is een boeiende uitvoering waarbij live muziek, zang en dans door een grote groep regionale muzikanten, zangers en dansers de rode draad vormt.

Speciaal aan dit optreden is de unieke samenwerking tussen lokale groepen, veelal bestaande uit jongeren. De combinatie van accordeonensemble Air d’Accordéon met diverse andere gastmuzikanten (waaronder maar liefst vijf percussionisten) en het grote gemengd koor biedt een verrassend muzikaal resultaat. De visuele toevoeging van dansers met diverse stijlen zorgt voor een compleet programma.

Prijsvraag
Het kan er heftig aan toe gaan in ‘the west side.’ De te beantwoorden prijsvraag luidt:
Hoeveel politie-agenten komen er op het podium tijdens West Side Story in Concert?

Vul het juiste antwoord in op www.westsidestoryweert.nl/prijsvraag en maak kans op twee kaarten inclusief pauzedrankje voor West Side Story in Concert op vrijdag 15 april 2016, ter waarde van €17,50 per stuk. De winnaar krijgt vrijdagmorgen bericht.

Meer informatie over deelnemers, politie-agenten, voorstellingen en kaartverkoop is te vinden op www.westsidestoryweert.nl.