Archieffoto VC Weert - Dames 1

Afgelopen zaterdag wisten de dames van PrismaWorx VC Weert met 4-0 te winnen van Energo/Flip Schoonmaak, de volle 5 punten gingen dus mee naar Weert!

Daar nummer 2 VCN met 1-3 verloor en nummer 3 Volley Tilburg met 2-3 verloor, is de voorsprong 8 punten. Volley Tilburg heeft nu 1 wedstrijd minder gespeeld, maar kan maximaal 5 punten halen in de inhaalwedstrijd die deze week gespeeld wordt, en kan daarmee hooguit op gelijke hoogte met VCN komen.

Dit houdt in dat PrismaWorx VC Weert aan 3 punten genoeg heeft om het kampioenschap in de eerste divisie B binnen te halen. Met nog 2 wedstrijden te gaan zou dit zomaar aanstaande zaterdag kunnen gebeuren, rode lantaarndrager Volley Meerkerk is dan te gast in Weert. Promotie naar de Topdivisie ligt dus binnen handbereik! Men roept dan ook iedereen op om de dames aan te komen moedigen!

PrismaWorx VC Weert speelt zaterdag 16 april om 19.30 uur thuis in Sporthal aan de Bron.