Reddingsbrigade succesvol op NK

Zaterdag 2 april hebben 3 teams van reddingsbrigade Weert deelgenomen aan de NK Lifesaving.

Zaterdag stonden de onderdelen voor de aspiranten E , D, en C op het programma. Het gemengde team van RB Weert behaalde in de D categorie een mooie en dikverdiende 2de plek. Zij mogen zich komend jaar vice -kampioen van Nederland noemen. Ze behaalde zelfs een eerste plaats op het onderdeel 4 x 25 m ringvervoeren. Voor sommige was dit de eerste officiële wedstrijd in team verband en daarom een dikke pluim voor deze jonge zwemmers en zwemsters van Weert.

Ook de meisjes aspiranten C behaalde een keurige 2de plaats. Zij moesten de ploeg uit Gouda voor laten gaan. Maar behaalde op de 6 onderdelen 5x zilver en 1x brons. Mooie resultaten waar het 5 tal zwemsters uit Weert zeker trots op mogen zijn. Ook de jongens van Weert behaalde keurige resultaten. In een zeer sterk deelnemers veld behaalde zij een nette 7de plek.

Morgen is het de beurt aan de senioren en masters van Weert. Hopelijk kunnen zij het voorbeeld van de aspiranten zwemmers volgen en mooie resultaten boeken op het NK Lifesaving in Cuijk.