Tot grote verbazing van veel Weertenaren sloot restaurant Caribe eind vorig jaar haar deuren aan de Maaspoort. Op Facebook verscheen het bericht “wegens privé omstandigheden gesloten”, en daarna werd niet meer vernomen van de ondernemer. Aan zijn kookkunsten lag het niet in elk geval, want wie Google raadpleegt ziet nog altijd de veel belovende recensies.

Het restaurant ging niet meer open en het pand ging terug in de verhuur. Lang heeft dat niet geduurd want inmiddels wordt het pand onderworpen aan een flinke opknapbeurt. Er komt een buitenlandse slagerij in, zo laat makelaar Rene Dwars weten.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de binnen- en buitenkant van het pand. De vitrines staan in elk geval al klaar. Het is heel wat anders dan een restaurant, maar de Maaspoort mag binnenkort een nieuwe ondernemer verwelkomen in haar winkelstraat.

6 REACTIES

 1. Leuk voor Rob Smeets … : 2 slagers op 20 meter afstand van elkaar, terwijl er toch zat leeg staat in Weert zou je denken

 2. Ik woon er boven en zover wij konden merken was het er druk zat, maar ik keek niet elke dag naar binnen hoor ;). Qua geluid is wel wat fijner met een slager en zover ik weet is een islamitische slager, dus de concurrentie met de overbuurman zal dan wel meevallen =).

 3. De Maaspoort…de gevaarlijkste en rommeligste “winkelstraat” van Weert eo!!
  Fietsen en wandelden tussen vrachtwagens, auto’s, motoren brommers noem maar op.
  Heel veel uitritten ,dubbel parkeerders,veel te kleine parkeerplaatsen.
  Veel ondernemers hebben vanalles en nog wat op de stoep staan,waar je voor moet opletten!!
  Mij…..zie je er nooit ,…behalve bij de Action.

 4. Het is de drukste winkel van Weert eo. Soms 6 a 7 kassa nodig…dat zie je niet bij de Etos, kruidvat, Hema, Blokker….Slim kopen doe je bij Action.!!
  Laat die andere maar lulle. met hun dure spulle..!!

Comments are closed.