Tot grote verbazing van veel Weertenaren sloot restaurant Caribe eind vorig jaar haar deuren aan de Maaspoort. Op Facebook verscheen het bericht “wegens privé omstandigheden gesloten”, en daarna werd niet meer vernomen van de ondernemer. Aan zijn kookkunsten lag het niet in elk geval, want wie Google raadpleegt ziet nog altijd de veel belovende recensies.

Het restaurant ging niet meer open en het pand ging terug in de verhuur. Lang heeft dat niet geduurd want inmiddels wordt het pand onderworpen aan een flinke opknapbeurt. Er komt een buitenlandse slagerij in, zo laat makelaar Rene Dwars weten.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de binnen- en buitenkant van het pand. De vitrines staan in elk geval al klaar. Het is heel wat anders dan een restaurant, maar de Maaspoort mag binnenkort een nieuwe ondernemer verwelkomen in haar winkelstraat.