Gratis show over ‘personal branding’

Op vrijdagavond 22 april vindt theatershow ‘van onbekend naar personal brand’ plaats bij Theater De Huiskamer in Weert. Deze sessie is gratis toegankelijk en start om 20.00 uur.

Deelnemers krijgen een inkijkje in hoe ze zelf aan de slag kunnen met het bouwen en ontwikkelen van hun eigen merk. Met als doel, zichzelf onderscheiden van iedereen die hetzelfde (werk) doet.

Succesvolle mensen zoals Steve Jobs, Oprah, Richard Branson, André Rieu en Linda de Mol hebben doelbewust zo’n eigen merk (personal brand) ontwikkeld. Maar je hoeft geen celebrity of BN’er te zijn om ook zo’n eigen merk te bouwen en daar succes mee te behalen.

De avond is met name interessant voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening, studenten, werkzoekenden en mensen die effectiever aan hun profilering willen werken. Voor informatie en aanmelden kijk op www.onbekendnaarpersonalbrand.nl