Tweede team BV Centraal naar finale

Nederweert – Donderdag 28 april j.l. heeft het tweede team van biljartvereniging CENTRAAL uit Nederweert zich ten koste van Amicia 2 (Melick) op fraaie wijze weten te plaatsen voor de finale tweede Klasse Midden Limburgse Biljart Bond.

Zowel in de heen- als thuiswedstrijd werd Amicia 2 met respectievelijk 2-6 en 8-0 verslagen en werd slechts één verliespartrij geleden. Al doen de uitslagen anders vermoeden in beide wedstrijden legden de biljarters spannende partijen met goede moyennes op het groene laken.

Leo Versluis van BV Centraal 2 zorgde in beide wedstrijden voor spanning en goed spel en wist daarmee Werner Wolfs (Amicia 2) van zich af te schudden. Peter Poell zorgde in zijn partij uiteindelijk voor de laatste benodigde punten. BV Centraal 2 speelt in de finale tegen de winnaar van de kampioen uit de tweede Klasse C en D.

De finalewedstrijden vinden vermoedelijk plaats op dinsdag 3 mei en donderdag 12 mei. Dit wordt bepaald door de MLBB.

Gezien de uitstekende resultaten van de laatste weken klopt team 2 van BV Centraal nadrukkelijk aan de poort als kandidaat voor de titel van algemeen kampioen Tweede Klasse MLBB 2015-2016. Het zou voor jullie de kroon zijn op een fantastisch seizoen!