Vernielingen ‘Bie-Rene’ Tungelroy

Ergens in de afgelopen weken zijn er vernielingen aangericht op het kampeerterrein “Bie Rene” in Tungelroy. De scouting van Tungelroy gaat aangifte doen.

Dit kampeerterrein van Scouting Tungelroy is gelegen in de bossen van Tungelroy, de Tungeler wallen genaamd. De scoutingleden maken er, vooral in de zomer, veel gebruik van. Maar niet alleen zij, de paden in het gebied worden ook gebruikt door wandelaars en MTB’ers. Ze zijn dan ook boos over de vernielingen.

Op het terrein, en op het terrein van de buren, zijn bomen omgezaagd, zo meldt Scouting Tungelroy via Facebook. Beide terreinen zijn prive-eigendom en mogen alleen met toestemming van de eigenaar bewerkt worden. Ook heeft men brand gesticht op het terrein, wat in het bosgebied niet geheel zonder risico is.

De scouting gaat aangifte doen bij de politie en roept getuigen op om zich te melden. De vrijwilligers van Scouting Tungelroy gaan komende zaterdag de paden weer toegankelijk maken voor de wandelaars en fietsers.

Lees / deel het bericht via:
https://www.facebook.com/ScoutingTungelroy/