Waanzinnige Winkelacties bekend

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei, de dagen voor Moederdag in Nederland, presenteert Centrummanagement het Waanzinnig Winkelweekend Weert. De deelnemende winkels en alle Waanzinnige Winkelacties zijn bekend.

Op zoek naar het mooiste, liefste en leukste Moederdag-cadeautje? In Weert ga je het vinden! Vrijdag 6 mei (tot 23.00 uur) en zaterdag 7 mei staat de binnenstad in het teken van Waanzinnige Winkelacties. Veel ondernemers presenteren nieuwe producten, kortingen, geven prijzen weg of organiseren andere speciale acties. Het enthousiasme en de hoeveelheid waarmee de lokale ondernemers dit presenteren zorgt voor een weekend wat niet te missen valt.

Opvallende acties
Weerter ondernemers laten hun creativiteit de vrije loop met ontzettend veel variatie in de winkelacties. Zo presenteert de Hema naast de actie dat klanten bij hun aankoop een gratis appeltaart krijgen ook disco shoppen met DJ tijdens de Late Night Shopping op vrijdag 6 mei. Bij Faunaland Paul Meevis maken klanten kans op het winnen van een fiets en bij MOOD, ook in de Beekstraat, wordt een soepwedstrijd georganiseerd. Ferrum by Rolf geeft klanten bij een bepaald aankoopbedrag een bloemstuk cadeau, perfect net voor Moederdag. Cramers van Asen stunt met het weggeven van een cadeaubon van maar liefst 250 euro. Ook Valora style by Stultiens uit de Stationsstraat geeft een mooie cadeaubon weg, maar verrast klanten ook met de komst van een schoonheidsspecialiste in de winkel tijdens de Late Night Shopping. Dezelfde avond presenteert de Muntpassage ‘Plunder de Kluis’ en maken bezoekers kans om shoptegoed te winnen met een totale waarde van maar liefst 1000 euro.

Alle acties zijn verzameld op www.winkelweekend.nl, de website van het evenement.

Waanzinnig Winkelweekend Weert
Met als pijlers de winkelacties, een Late Night Shopping en een programma vol straattheater zet Weert in op een feestelijke nieuwe winkelbeleving. Het straattheaterprogramma belooft speciale en verrassende mobiele theateracts in de binnenstad. Voorbeelden zijn een vuurspuwende draak, magische lichtgevende paarden en een bankstel dat een gezellig praatje met bezoekers maakt. Kortom: een evenement om absoluut niet te missen.