Foto’s – Een deel van Weert zit momenteel zonder water of ervaart een lage waterdruk. De oorzaak is een defect aan het waterleidingnet.

In de St. Catharinastraat is een waterleiding beschadigd geraakt tijdens graafwerkzaamheden. WML komt ter plaatse om het lek te dichten. Naar verwachting zullen de problemen rond 16.00 uur verholpen zijn.

Een bewoner in de straat heeft extra pech. Door de waterdruk sijpelt zijn kelder vol met water.

Na het herstel van de waterleiding kan er sprake zijn van bruin, wit of troebel water uit de kraan. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid, aldus WML.

Video waterballet via Youtube:
https://youtu.be/DCETAtC62F4

5 REACTIES

  1. En wie zegt nu, dat in Weert de besluitvorming traag verloopt? Gisteren nog wat gephotoshopte plaatjes van grachten en vandaag al de daad bij het woord gevoegd. Geen multifunctionele risico analyses, gewoon doen!

  2. Jammer dat de Sint er nu niet is, want de laatste tijd had hij meer vaar routes in Weert kunnen bekijken. Hoeft hij een keer niet aan te meren bij de stadsbrug

  3. Eigenlijk tamelijk schaamteloos, na een woz verhoging van12%. De gemiddelde Weertenaar sprokkelt op dit moment zijn woz aanslag bij elkaar en ze beginnen al letterlijk en figuurlijk de volgende bodemloze put te graven.

Comments are closed.