11e PinksterCuliance in Weert

Kiwanis Weert presenteert op maandag 16 mei 2016 voor de elfde keer weer de PinksterCuliance in de binnenstad van Weert.

Tijdens de PinksterCuliance zullen ook dit jaar weer verschillende restaurateurs, cateraars en wijnhuizen deelnemen, waaronder Hostellerie Munten, De SooS, Amusant restaurant & lounge, Restaurant Azië, Huyskamer Daatjeshoeve, Wijnhuis Weert, Wijnhuis Beaugrim, Silverlicious Catering & Kookservice en Golden Tulip Weert. Naast de diversiteit aan horeca zullen ook diverse artiesten optreden. To Twelve, R3wind Acoustic, Baer Traa zullen het podium op de Nieuwe Markt betreden. De Weerter band Guarantee zal de PinksterCuliance in stijl afsluiten. Het evenement start om 14.00 uur.

Op zondag 15 mei zal er een nieuw evenement worden gelanceerd. Dit zomerse evenement genaamd PinksterLIVE zal in het teken staan van zomerse sferen, gezelligheid, eten, drinken en zullen DJ’s: Innervated, S-Sential , MR. YOUNGUE en AdelicFunk zorgen voor de zomerse klanken. De avond zal worden afgesloten door de band Re:Session. Dit evenement is net als de PinksterCuliance vrij toegankelijk en start om 15.00 uur.

Elk jaar gaat de opbrengst van het evenement naar enkele goede doelen. Dit jaar is er gekozen voor Acción Senegal, een door Albert en Ana Rodríguez opgerichte hulporganisatie en Zorgverlening PGZ die zorg en ondersteuning biedt aan (jong) volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis of overige psychiatrische problematiek.

Meer informatie over de twee evenementen zijn te vinden op: pinksterculiance.nl of op Facebook.com/pinksterculiance