Slagbomen in Muntgarage

De Muntgarage, onder het voormalig stadhuis aan de Beekstraat, is sinds vorige week uitgerust met een slagboom. Dit betekent dat je er net als in de parkeergarages Walburgpassage, Ursulinen, Centrum, Stationsplein en Poort van Limburg nu achteraf dient te betalen.

Als je aankomt bij de slagboom kun je kiezen voor een parkeerkaartje. Voordat je bij het uitrijden bij de slagboom jouw kaartje weer inlevert, dien je de parkeertijd te hebben afgerekend bij de kassa. Je kan het kaartje daar betalen met uw pinpas of met munt- of papiergeld.

Weerterlandpas en bezoekerspas
Maak je gebruik van de Weerterlandpas of bezoekerspas? Dan wordt jouw kenteken bij het in- én uitrijden van de parkeergarages met een camera herkend. De slagboom opent dan automatisch en je hebt géén parkeerkaartje nodig. Ook bij het uitrijden opent de slagboom automatisch. De parkeerkosten betaal je achteraf via uw maandelijkse factuur. Als het kenteken niet wordt herkend en de slagboom opent niet, kun je jouw Weerterlandpas of bezoekerspas aanbieden bij de meldpaal bij de slagboom.

Openingstijden garage
De garage is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. Ook op (koop)zondagen en feestdagen moet je in deze parkeergarage, net als in de andere garages in het Weerter centrum, betalen.