Bomenwandeling Molenakker

Foto via: Stichting Groen Weert

Stichting Groen Weert leidt op 26 mei 2016 een bomenwandeling speciaal voor de bewoners van de wijk Molenakker. Uiteraard zijn niet bewoners ook welkom. Het startpunt is 19.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Beltmolen bij de Montesorischool.

Tijdens de wandeling zal de aandacht uitgaan naar bijzondere en soms ook oude bomen, die op Molenakker staan. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan een goed milieu en het zal de wandelaar dan ook plezier doen te ervaren, dat er in de wijk veel bomen staan. Ook zal worden ingegaan op de bloei en vruchten ervan.

Deelname aan deze wandeling is gratis en staat open voor jong en oud. Aanmelding is niet nodig en de wandeling zal maximaal 2 uur duren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ad Wennekes tel. 0495586480 of kijk op www.groenweert.nl.