Concert ‘Tango Y Canciones’

Concert in de St. Theuniskapel

De muziekgroep ‘Tango Y Canciones’ laat op zondag 5 juni om 14.00 uur in de St. Teuniskapel in Weert op gevoelige en passievolle wijze een warme en gevarieerde mix horen van Argentijnse Tango’s, Franse Chansons en Zuid-Amerikaanse Canciones.

‘Tango Y Canciones’ bestaat uit Anne-Marie Pullens (zang), Koos Jansen (gitaar) en Jo Brunenberg (accordeon). Ze zijn afkomstig uit Loon op Zand en Weert en traden in 2014 ook al eens op in de St. Teuniskapel. In het nieuwe programma ligt de nadruk op verhalende muziek en beeldende muziek die gebruikt is in films.

Van de Weerter accordeonist Jo Brunenberg staan er een aantal visueel verrassende muziekfilmpjes op YouTube. Deze werden in totaal al meer dan vijf miljoen keer bekeken. De muzikanten nemen de toehoorders mee op een sfeervolle muzikale reis langs vrolijke én melancholieke muziekstijlen uit Zuid Amerika, Frankrijk en Italië.

Adres: St Teuniskapel, Altweerterkapelstraat Weert
Entree gratis.

poster_concert_kapel