Foto’s – De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 13.30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Wilhelminasingel in Weert.

Op de kruising voor het stadhuis was een auto in botsing gekomen met een fietser. De fietser kwam ten val en raakte lichtgewond. Omstanders boden direct eerste hulp met o.a. een deken en een paraplu. Een ambulance uit Brabant Zuid-Oost was toevallig in Weert en was snel ter plaatse. Een ambulance uit Weert volgde een minuut later.

De fietser is ter plaatse behandeld aan een lichte hoofdwond en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en heeft ter plaatse verklaringen opgenomen van getuigen.

9 REACTIES

 1. Tja die zijn snel die e- bikes voor je het weet zijn ze bij je, het nieuwe verkeer auto´s die je niet meer aan hoort komen fietser die net zo hard gaan als een brommer maar er toch uitzien als een gewone fiets scooters die elektrisch aangedreven zijn ezv enz.
  Hopelijk is het allemaal meegevallen en is de fietser inmiddels weer thuis.

 2. “Gae kûntj mig allemaol de kloeete kusse”. Sitaat uut eure eige zauwel van un paar waeke gelieeje.
  1) Dootj det dan aug en flikkertj op!!!
  2) Of: prebieertj eur prebleme wat vreendelukker op pepeer te zette!
  Halleve gaare!!!!!!

 3. Nou kom op wie a zegt moet ook b roepen waarom reageer je zo op mijn reactie over de snelheid van een E bike.

 4. BEE!: Ut gieet mig neet zooezier um dae Iebaajk, mèr um eur eige uutspraok. Dèt beteikentj net zoeevöl as: ig kap dur met. Mèr gae blieftj mèr dooerkakke en dooerkakke!
  PS1: Waat es “een artelijke reactie”?
  PS2: Om correct Nederlands te schrijven, dient men ook hoofdletters en leestekens te gebruiken, anders wordt eea totaal onleesbaar. En dan laat ik de grammatica nog even buiten beschouwing.
  PS3: De leste zin in eur ieerste reejaksie: dao bin ig ut hieelemaol met ins.

 5. gae kuntj mich de kloeëte kusse ik heb er genoeg van.
  Waarschijnlijk heb ik dat gezegd in een discussie op wat onzinnige reacties zoals bijvoorbeeld die van jou hier bij dit item.
  Soms zijn er mensen zoals jij in dit geval die reageren om te reageren waarschijnlijk is het een manier om de aandacht te trekken die ze thuis of als kind zijnde nooit hebben gehad. En het gedrag wat jij nu vertoont een soort van compensatie gedrag is, ik heb het wel echt met je doen hoor beste Will. Ook om in het dialect te reageren versterkt mijn vermoeden dat je schreeuwt om aandacht, ik zou je bij deze dan ook ten zeerste willen adviseren om op korte termijn met jouw huisarts te gaan praten want ik denk dat je professionele hulp nodig hebt bij het onder ogen zien van je probleem. Ik wens je daarom veel sterkte en beterschap toe de komende tijd het zal niet makkelijk gaan worden.

 6. Zegt wie? Trouwens ben je gekrompen?

  Henk ikkezelf • 3 dagen geleden
  Ik ben 1.92 meter
  Zo zie je maar weer hoe iemand hier loopt te zwammen, je weet zelf niet eens hoe groot je bent. Ik tik iets neer over een item wat hier word gepubliceerd en heb daar meestal wel een achterliggende gedachte in verwerk die door de echte burger wel begrepen wordt maar door jullie ambtenaren en de politici alleen maar als bedreigend wordt ervaren. En dan reageert de een op mij en wordt gesteund door de ander of andersom het lijkt er zelfs op dat een en het zelfde persoontje onder verschillende namen reageert op mij en anderen die kritiek hebben en de wanorde hier in Weert aan de kaak stellen.
  Echte helden zijn jullie maar eerlijk je eigen mening uiten dat is er niet bij, waaraan zie je dat het een e bike is moet jij niet op de open dag reageren om maar wat recente voorbeelden te noemen, en dan wordt mij verweten dat ik niet inhoudelijk reageer. Als jullie niets beters te doen hebben ga dan gewoon je eigen stoep eens vegen dan ziet er een klein stukje weert er weer wat beter uit.

Comments are closed.